Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

lärare matematik och NO - liten undervisningsgrupp

Diarienr:
UBN-2024-04109
Arbetsplats:
Tunabergsskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du vara med och utveckla vår stödverksamhet? På Tunabergsskolan har vi lärare och speciallärare som tillsammans arbetar för att utveckla vår lilla undervisningsgrupp och som vill ha ytterligare en kollega som drivs av engagemang för eleverna och har en god initiativförmåga.

Tunabergsskolan har 570 elever i årskurs 6-9 och har funnits i Uppsala i över 50 år. Skolan har mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet för att utveckla vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Vi har en flexibel stödverksamhet där du tillsammans med en lärarkollega ansvarar för verksamheten och är mentor för en del elever som vistas där. Eleverna är i flexverksamheten antingen delar av sin skoldag eller hela sin skoldag. Du ska stödja eleverna i skolans alla ämnen och vara extra bra på olika anpassningar som behövs för eleverna. I arbetet ingår också att undervisa i matematik och NO-ämnen i den lilla gruppen. Vi ser helst att du är lärare i både matte och NO-ämnen men det är minst lika viktigt att du är rätt person för uppdraget och vill jobba i liten gruppverksamhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarutbildning i matematik och NO-ämnen för åk 6-9 alternativt lärarutbildning i matematik och annat ämne åk 6-9. Det är meriterande om du också har speciallärarutbildning eller motsvarande. Du behöver ha erfarenhet av arbete med elever i liten undervisningsgrupp eller liknande grupper med elever i behov av stöd. Om du tidigare har arbetat som speciallärare eller har erfarenhet från pedagogisk verksamhet med elever i behov av stöd så är det meriterande. Du behöver ha kunskaper i svenska.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar, tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.
Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och även god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser också att du är på bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lisa Landerhjelm, rektor, 018-727 66 01 eller Maya Cardoso Plaza, biträdande rektor, 018-727 66 25

Facklig företrädare:
Sveriges lärare, Elisa Eriksson, 018- 727 81 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 20 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2024-08-12 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet