Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Yrkeslärare med inriktning trädgård

Diarienr:
AMN-2024-00331
Arbetsplats:
UJC Boländerna
Förvaltning:
Arbetsmarknadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi söker nu en engagerad yrkeslärare med inriktning mot trädgård! Har erfarenhet och gedigna yrkeskunskaper inom landskap, park och trädgård? Då kan denna tjänst vara något för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen till Arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Uppsala kommuns trädgårdsutbildning erbjuder en gedigen trädgårdsutbildning på gymnasial nivå. Nu är vi i behov av att stärka upp arbetslaget inför ett fortsatt spännande utvecklingsarbete som du, tillsammans med våra erfarna lärare, kommer att vara delaktig i. Tjänsten är förlagd vid UJC Boländerna, Bolandsgatan 4. Det bästa med det här jobbet är att arbetet är väldigt mångsidigt, att ingen dag är den andra lik och att arbetet gör stor skillnad för många människor!

Läs mer om utbildning-och jobbcenter här

Ditt uppdrag

I tjänsten ingår att undervisa våra vuxna elever i kurser inom trädgårdsutbildningen. Utöver det så ingår det även att planera och följa upp undervisningen tillsammans med kollegor. Vår trädgårdsutbildning har studieformen lärling vilket innebär att eleverna är ute på arbetsplatsförlagt lärande (APL) ca 70% av sin totala studietid. Utbildningen är 44 veckor. Du kommer att ha ansvar och kontakt med handledare samt arbetsplatser inom trädgårdsbranschen genom det arbetsplatsförlagda lärandet. I rollen som yrkeslärare ingår också att vara mentor och stötta eleverna i deras utveckling och lärande. Du kommer även bidra med att utveckla utbildningen och det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med dina kollegor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med landskap, park och trädgårdsinriktning. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de aktuella yrkesämnena för tjänsten, samt erfarenhet av att undervisa vuxna inom aktuella yrkeskurser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg såsom Teams och olika skollärplattformer. Vi värdesätter om du har god kännedom om branschen, ett brett kontaktnät samt kunskap om trädgårdsmaskiner. Tjänster kräver att du har B-körkort. 

Som person är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Sist men inte minst har du även en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Christian Nordgren, rektor, 018-727 16 77
Karin Bärve, utvecklingsledare, 018-727 21 77
Kerstin Korpas, utvecklingsledare, 018-727 21 41.

Facklig företrädare: Sveriges lärare, Petter Birgersson, 076-807 10 56. Nazli Zade, 018-727 32 22.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-726 00 44.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2024-12-27, med möjlighet till förlängning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-08-05 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet