Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Kock till Flöjtens Förskola

Diarienr:
KSN-2024-02226
Arbetsplats:
Flöjtens Förskola
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du utbildad kock med en passion för matlagning och service? Vill du bidra till barn matglädje samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll? Då kan du vara den vi söker! Måltidservice letar just nu efter en engagerad och kreativ kock till vårt tillagningskök. Varmt välkommen med din anökan!

Flöjtens Förskola är ett tillagningskök där vi tillagar cirka 70 portioner till barnen och pedagogerna på förskolan varje dag måndag till fredag.  

Ditt uppdrag

Som kock kommer du att tillaga frukost, lunch och mellanmål enligt Måltidsservice meny samt städa och desinficera redskap, maskiner och lokalytor. Du förväntas laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt. Det ingår även att utveckla serveringsutbudet och ha bra kunskaper i allergikost samt utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning. I dina uppgifter ingår även planering, förberedning samt att göra inköp av livsmedel och förbruknings material. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har kockutbildning och erfarenhet av att arbeta som kock. För att lyckas i din roll krävs goda kunskaper i livsmedelshygien, goda datavana och kunskaper i Officepaketet. Utbildning i Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP-utbildning) ser vi som meriterande. Arbetet kräver goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. 

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Sist men inte minst är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Andreas Bodèn, kökschef, 018-727 62 16. 

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-726 00 44.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-09-02 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet