Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Fordonsförare till transportservice - Uppsala kommun

Diarienr:
KSN-2024-02495
Arbetsplats:
Transportservice
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av distribution av olika typer av gods och är på jakt efter en ny rolig utmaning? Då har du chansen nu! Vi på transportservice söker en fordonsförare som trivs med att arbeta självständigt och som är flexibel utifrån förutsättningarna för dagen. Välkommen med din ansökan! 

Välkommen till transportservice, Uppsala kommuns interna logistikcentral för internpost och olika typer av gods. Enheten består av cirka 30 medarbetare och vi håller till i Boländerna där vi tar emot gods som kommunala verksamheter beställt, vilket sedan sorteras och körs ut med något av våra fossilbränslefria fordon, i dagsläget bestående av tunga och lätta lastbilar samt skåpbil. Arbetet är förlagt enligt ett rullande schema där tiderna på vardagar är cirka 6.30-17.15 och arbete på helger cirka 10-17 (helgarbete förekommer varannan eller var tredje helg beroende på schema).

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att distribuera gods till kommunala verksamheter med lätt eller tung lastbil, arbeta på lager samt hämta och lämna internpost. Det ingår även att ansvara för att bilen hålls ren och hel. Du lastar och lossar självständigt samt ansvarar för att planera och prioritera din dag efter den mängd gods som finns och de tider som finns att passa inom uppdraget. Arbetet utförs med hjälp av systemstöd i mobiltelefon.

I arbetet ingår även:

  • att lasta och lossa pallar, paket och vagnar
  • att hämta och lämna internpost
  • att sortera ankommande gods
  • att packa inkommande order på lagret
  • bilvård.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av distribution av olika typer av gods. En förutsättning för att lyckas i den här rollen är att du har B-körkort för manuell växellåda, C-kort, förarkort och yrkesförarkompetens (YKB). Det är en fördel om du också har truckkort och utbildning i farligt gods (ADR 1.3). God vana av att framföra lätt eller tung lastbil med bakgavellyft och god geografisk kännedom i Uppsala är meriterande. Vi ser också gärna att du har arbetat med mobiltelefon eller handdator som arbetsredskap. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift och det är positivt om du har goda kunskaper i Microsoft 365 och andra system som kan vara relevanta för tjänsten.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en helhetssyn som gör att du kan se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du initiativ till aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Peter Wallentinson, enhetschef, 018-727 11 28. 

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2024-10-01 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet