Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Undersköterska till Nyby Gränby hemvård (vikariat)

Diarienr:
ALN-2024-00491
Arbetsplats:
Nyby Gränby hemvård
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har erfarenhet av att arbete med service och interaktion med andra människor? Just nu söker vi en ny medarbetare med vana att använda digitala hjälpmedel. Hos oss får du stor möjlighet till att påverka och nå personlig utveckling. Vi ser fram emot din ansökan! 

Nyby Gränby hemvård är en verksamhet med cirka 35 anställda. Vi har vår utgångsplats på Leopoldsgatan i Nyby servicehus där vi delar lokaler med Gamla Uppsala Löten hemvård samt nattpatrullen. Det finns goda möjligheter till samverkan mellan enheterna och vi strävar efter att erbjuda en likvärdig omsorg för våra brukare. Enheten är i ett utvecklingsskede med förändringar i gång som ska förbättra verksamheten både utifrån personal- och brukarperspektivet. Du som börjar arbetar här kommer ha möjlighet till hög delaktighet genom att forma och påverka verksamheten.

Ditt uppdrag

Som vårdbiträde kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du har en viktig roll i direktkontakten med våra brukare där du ger personlig omvårdnad och serviceinsatser som gör skillnad i deras vardag. Du arbetar varje dag för att ge en god omvårdnad med stor hänsyn till brukarnas individuella behov.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna även vårdbiträdesutbildning. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av arbete med service och interaktion med andra människor. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i hemtjänsten, äldreboende eller liknande verksamhet. För att lyckas i din roll som undersköterska hos oss behöver du ha mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket och vara van att använda digitala hjälpmedel. 

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har även förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Serina Saki, verksamhetschef, 018- 726 09 95. 

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 02.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59. 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 2025-01-31 Omfattning: 50-80% Tillträde: 2024-09-01 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet