Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Teknisk förvaltare ventilation

Diarienr:
KSN-2024-02153
Arbetsplats:
KLK Stab Fastighet
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du utföra viktiga arbetsuppgifter för kommunens verksamheter? Vill du vara en del av en tajt grupp och bidra med din kunskap inom ventilation? 

Vi utför viktiga arbetsuppgifter för kommunens verksamheter. Vi blir involverade i många olika frågeställningar och uppdrag. Stort som smått. Vi gör skillnad och arbetar tillsammans. På stab fastighet är vi cirka 100 medarbetare. Vi leder och samordnar kommunens strategiska och praktiska försörjning av lokaler och särskilda bostäder. Grupp Teknik består av cirka 20 medarbetare som utgår från Sågargatan. Övriga kollegor inom enheten har sin placering på Stadshuset.

Ditt uppdrag

Som teknisk förvaltare och sakkunnig inom ventilation bidrar du med dina kunskaper vid till exempel ombyggnationer, inhyrningar, sakgranskning av bygghandlingar och vid upphandlingar. Du kommer att vara ett stöd till förvaltare, driftspersonal, byggprojektledare och andra inom Fastighetsstaben.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom byggnadsteknik och högskoleutbildning inom ventilation, klimat och miljö. Du ska ha flerårig erfarenhet som servicetekniker inom ventilation. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som sakkunnig/teknisk förvaltare. Vi ser gärna att du har god kännedom om kommunens verksamheter och
god kännedom om kommunens fastighetsbestånd. En förutsättning för arbetet är att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och B-körkort. Du behöver även ha goda kunskaper i Officepaketet. 

Som person är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vidare så har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är också tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Carina Lindahl, gruppchef, 018-727 44 87

Facklig företrädare: 
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49.
Sveriges ingenjörer, Peter Nõu, 018-727 16 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75. 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100 Tillträde: efter överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet