Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Kock

Diarienr:
KSN-2024-02169
Arbetsplats:
Måltidsservice
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du kreativ och nytänkande och vill arbeta med att få så hållbara måltider som möjligt? Har du kockutbildning? Då kan du vara den vi söker! 

Måltidsservice är en verksamhet inom Uppsala kommun och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Ditt uppdrag

I tjänsten som ambulerande kock får du ett roligt och varierande uppdrag med hela Måltidsservice som din arbetsplats. Där ingår arbete i förskolekök, skolkök samt seniorkök. Du kommer att utgå från ett kök där du har du har din hemvist. Utifrån behov av bemanning tilldelas du din arbetsplats för dagen, den kan variera dag för dag.

Du kommer att planera, förbereda och tillaga flera olika måltider enligt Måltidsservice meny, samt att planera och göra inköp av livsmedel tillsammans med övriga i köket. I dina uppgifter ingår matlagning, baka bröd, specialkosttillagning och andra sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök. Du skall kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när det serveras till gästen, det innebär även att möta gäster i våra restauranger. Vi samarbetar nära med våra uppdragsgivare.

Som ambulerande kock kommer du att arbeta i hela Måltidsservice, stora produktionskök och mindre förskolekök. Det är viktigt att ha kunskaper om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att gästen garanteras en allergisäker och god måltid.

Din bakgrund

Vi söker dig som har kockutbildning och har flerårig dokumenterad erfarenhet som kock. Det är ett krav att du har goda kunskaper i livsmedelshygien och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av specialkostmatlagning. Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i office-paketet och kunskap i Mashie eller andra digitala IT-stöd för kök. Det är en fördel om du har B-körkort. 

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare så är du serviceinriktad och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är även bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Cuturic, områdeschef, 018-727 56 46

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75. 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100 % Tillträde: 2025-01-02 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet