Kakor (cookies)

Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Studentmedarbetare till strategisk planering

Diarienr:
KSN-2024-02223
Arbetsplats:
Strategisk planering
Förvaltning:
Stadsbyggnadsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du en nyfiken student inom samhällsplanering eller landskapsarkitektur som tycker om att jobba praktiskt och varierat? Gillar du dialoger, lokal demokrati och delaktighet? Då kan du vara den vi söker!

Ditt uppdrag

Vi söker en studentmedarbetare som kan stötta i arbetet med att revidera kommunens översiktsplan och med särskilt fokus på dialoger och delaktighet. Arbetet innefattar både genomförande och efterarbete av olika dialogaktiviteter. I sin helhet kommer arbetstiden hos oss ge en god inblick i hur kommunen jobbar med samhällsplanering på bredd och hur olika experter inom olika sakområden arbetar.

Din bakgrund

Vi söker dig som går en utbildning inom samhällsplanering eller landskapsarkitektur och har klarat av minst 60 högskolepoäng. Har du kunskaper kring att illustrera i något digitalt verktyg ses det som positivt.

Som person är du självgående, strukturerad, analytisk och är bra på att se sammanhang. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Marie Nenzén, strategisk samhällsplanerare, marie.nenzen@uppsala.se 
Ulrika Jonsson, strategisk samhällsplanerare, ulrika.jonsson@uppsala.se

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Studentmedarbetaranställning under höstterminen 2024 Omfattning: Upp till 15 timmar i veckan Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet